Frokostselskab i Aarhus
Frokostselskab
Frokostselskab
Ved et frokostselskab har I lokalet i 4 timer. Det er muligt at ankomme mellem kl. 11 og 13. Derudover får I:
2-retters tallerkenserveret frokost
eller
klassisk frokostbuffet
Hjemmebagt kage samt kaffe og te ad libitum
2-retters tallerkenserveret frokost
eller
klassisk frokostbuffet
Hjemmebagt kage samt kaffe og te ad libitum
Menu
2-retters tallerkenanrettet menu
500,-
OKTOBER – DECEMBER
Udvalg af forretter
• Jordskokkesuppe med røget marv, torskesoufflé, sprøde jordskokker & hasselnød
• Fattigmandsasparges, koldrøget laks, dildmayo, kartofler med sennepsvinaigrette & kapers
• Lynstegt tun, Goma dressing, sojamarineret ørredrogn & urtesalat med mango
Udvalg af hovedretter
• Brasieret spidsbryst, sæsonens grønt, kartoffelkompot med trøffel & rødvinssauce med syltede tyttebær
• Filet af dansk kvie, sæsonens grønt, selleripuré, Pommes Anna & rødvinssauce
• Stegt andebryst, sauteret kål med svampe, glaserede beder, små kartofler med
brunet smør, friteret grønkål & portvinssauce
Udvalg af desserter
• Tarte tatin på danske æbler, Calvados Sabayon sauce & syltede æbler med vaniljeis fra Kastberg
• Mørk chokolademousse, syltede solbær, saltkaramel & hasselnøddeis fra Kastberg
• Crème brûlée, krokant & sorbet
• Hengemte danske blommer, blommecoulis, citrontimian & vaniljeis
Udvalg af forretter
• Jordskokkesuppe med røget marv, torskesoufflé, sprøde jordskokker & hasselnød
• Fattigmandsasparges, koldrøget laks, dildmayo, kartofler med sennepsvinaigrette & kapers
• Lynstegt tun, Goma dressing, sojamarineret ørredrogn & urtesalat med mango
Udvalg af hovedretter
• Brasieret spidsbryst, sæsonens grønt, kartoffelkompot med trøffel & rødvinssauce med syltede tyttebær
• Filet af dansk kvie, sæsonens grønt, selleripuré, Pommes Anna & rødvinssauce
• Stegt andebryst, sauteret kål med svampe, glaserede beder, små kartofler med
brunet smør, friteret grønkål & portvinssauce
Udvalg af desserter
• Tarte tatin på danske æbler, Calvados Sabayon sauce & syltede æbler med vaniljeis fra Kastberg
• Mørk chokolademousse, syltede solbær, saltkaramel & hasselnøddeis fra Kastberg
• Crème brûlée, krokant & sorbet
• Hengemte danske blommer, blommecoulis, citrontimian & vaniljeis
Frokostbuffet
500,-
OKTOBER – DECEMBER
Vælg 5 retter
Serveres med surdejsbrød, rugbrød & pisket smør
Salater
• Grillet hjertesalat, sesamdressing, parmesan
• Hvedekernesalat med pesto, syltede bøgehatte, rucola,
granatæblekerne & hytteost
Til brødet
• Fiskefilet med remoulade og citron
• Roastbeef, remoulade, ristede løg, peberrod
• Frikadeller med hjemmelavet rødkål
• Varmrøget laksemousse, rødløg, asparges, aioli
• Håndpillede rejer, æg, aioli, radise
• Hønsesalat, bacon, agurkesalat
Varme retter
• Hakkebøf, bløde løg, spejlæg, rødbeder
• Braiseret kalvespidsbryst, kartoffelkompot, grønt, pebersauce
• Herregårdsbøf, bearnaise, ærter, pomme sautee
• Bagt laks, trøffelhollandaise, grillet sommer grønt
Desserter
• 3 danske oste chutney kiks druer
• Brownie m. chokoladecreme & syltede skovbær
• Crème brûlée på tonga bønne, sorbet, nøddekrokant
• Havrums ‘Æblekage’ med kompot, karamel, mascapone, hvid-
chokoladeknas & syltede æbler
Vælg 5 retter
Serveres med surdejsbrød, rugbrød & pisket smør
Salater
• Grillet hjertesalat, sesamdressing, parmesan
• Hvedekernesalat med pesto, syltede bøgehatte, rucola,
granatæblekerne & hytteost
Til brødet
• Fiskefilet med remoulade og citron
• Roastbeef, remoulade, ristede løg, peberrod
• Frikadeller med hjemmelavet rødkål
• Varmrøget laksemousse, rødløg, asparges, aioli
• Håndpillede rejer, æg, aioli, radise
• Hønsesalat, bacon, agurkesalat
Varme retter
• Hakkebøf, bløde løg, spejlæg, rødbeder
• Braiseret kalvespidsbryst, kartoffelkompot, grønt, pebersauce
• Herregårdsbøf, bearnaise, ærter, pomme sautee
• Bagt laks, trøffelhollandaise, grillet sommer grønt
Desserter
• 3 danske oste chutney kiks druer
• Brownie m. chokoladecreme & syltede skovbær
• Crème brûlée på tonga bønne, sorbet, nøddekrokant
• Havrums ‘Æblekage’ med kompot, karamel, mascapone, hvid-
chokoladeknas & syltede æbler
Tilkøb
Velkomstbobler
75,-
Moscato d’Asti eller Prosecco
Drikkevarer ad libitum
235,-
Øl, vand og vin
Lille skarp
fra 65,-
Snaps eller avec, pr. stk.
3-retters menu
85,-
Opgrader fra 2 til 3 retters menu