Selskaber

Selskaber til enhver lejlighed

Hos Havrum har vi plads til din næste store begivenhed. Vi afholder selskaber i eget lokale fra 20-150 personer – alle med udsigt over marinaen. Vi står gerne for jeres næste fødselsdag, konfirmation, bryllup, julefrokost, barnedåb eller mindehøjtidelighed. Vi har masser erfaring og ved hvad der skal til, for at give jer en god oplevelse. I får et serviceminded team som er vant til at holde selskaber, en menu som er tilpasset jeres behov og en af Århus’ bedste beliggenheder. 

Barnedåb

Fejr din babys første milepæl på Havrum. I lyse og lækre lokaler med udsigt over marinaen har vi de perfekte rammer til en uforglemmelig barnedåbsfest. Vores lækre mad og professionelle betjening skaber den ideelle atmosfære til at fejre denne særlige dag med dine nærmeste. Vi byder på en overdådig brunch eller en klassisk frokostbuffet, og I kan afslutte de hele med kaffe og kage.
Hold en hyggelig barnedåb hos restaurant Havrum i Egå. Vi står klar med en brunch buffet du sent vil glemme.

Frokostselskab

At holde et frokostselskab er en fantastisk måde at samle venner, familie eller kolleger til en hyggelig og afslappet sammenkomst. Med lækker mad, en fantastisk udsigt og en afslappet atmosfære kan I skabe uforglemmelige øjeblikke på Havrum.

Aftenselskab

Hold din fødselsdag, jubilæum eller fest hos Havrum. Lad os forkæle dine gæster med gourmet mad, en hyggelig atmosfære og en uforglemmelig oplevelse. Vi sørger for alt, så du kan slappe af og nyde øjeblikket.

Mindehøjtidelighed

En intim stund hvor I deler alle de gode minder med hinanden. I rolige omgivelser med udsigt til marinaen er Havrum det perfekte sted at holde mindehøjtidelighed. Vi har lokaler der kan rumme alt fra 20-150 personer.
Få et uforpligtende tilbud til dit selskab

Få et uforpligtende tilbud til dit selskab

Kontakt os

Typiske spørgsmål

Nej, du må ikke selv have drikkevarer med. Vi har et bredt udvalg af drikkevarer herunder øl og vin. Har du specifikke ønsker kan vi sikkert skaffe det hjem til dig.

Hvis I er færre personer end vores minimum, kan du stadig booke lokalet. Du skal blot betale for de manglende kuverter.

Ja, vores køkken er meget fleksibelt. Der kan dog forekomme en merpris alt efter jeres ønsker.

Vi har ofte bookinger mange år ud i fremtiden når det gælder konfirmationer. Som udgangspunkt vil vi råde til at booke mindst 2 år i forvejen, men I er altid velkomne til at kontakte os og høre om vi er ledige.