Dagens ret
Dagens ret
Januar & Februar
D. 21-22-23 Januar: Stegt flæsk med kartofler, persillesovs, rødbeder
D. 24-25 Januar: (kun take away): Fish and chips
D. 26-27 Januar: Pariserbøf
D. 28-29-30 Januar: Wienerschnitzel med kartofler, ærter, dreng, smørsauce
D. 31 Januar – 1 Februar (kun take away): Bøfsandwich
D. 2-3 Februar: Coq au vin
D. 4-5-6 Februar: Rød karry med kylling og ris
D. 7-8 Februar (kun take away): Tarteletter
D. 9-10 Februar: Brændende kærlighed
D. 11-12-13 Februar: Chili con carne
D. 14-15 Februar (kun take away): Mulligatawny (OBS! d. 14 kører vi ikke dagens ret på grund af valentinsdag)
D. 16-17 Februar: Wienerschnitzel som den anden
D. 18-19-20 Februar: Burger, med fritter
D. 21-22 Februar (kun take away): Lasagne med råkostsalat og surdejsbrød
D. 23-24 Februar: Gammeldags oksesteg, kartofler, sauce med tyttebær og waldorfsalat
D. 25-26-27 Februar: Kyllingefrikasse, ærter, gulerødde og små kartofler
D. 28 Februar (kun take away): Bygotto, persillepesto, vesterhavsost, stegeflæsk
D. 24-25 Januar: (kun take away): Fish and chips
D. 26-27 Januar: Pariserbøf
D. 28-29-30 Januar: Wienerschnitzel med kartofler, ærter, dreng, smørsauce
D. 31 Januar – 1 Februar (kun take away): Bøfsandwich
D. 2-3 Februar: Coq au vin
D. 4-5-6 Februar: Rød karry med kylling og ris
D. 7-8 Februar (kun take away): Tarteletter
D. 9-10 Februar: Brændende kærlighed
D. 11-12-13 Februar: Chili con carne
D. 14-15 Februar (kun take away): Mulligatawny (OBS! d. 14 kører vi ikke dagens ret på grund af valentinsdag)
D. 16-17 Februar: Wienerschnitzel som den anden
D. 18-19-20 Februar: Burger, med fritter
D. 21-22 Februar (kun take away): Lasagne med råkostsalat og surdejsbrød
D. 23-24 Februar: Gammeldags oksesteg, kartofler, sauce med tyttebær og waldorfsalat
D. 25-26-27 Februar: Kyllingefrikasse, ærter, gulerødde og små kartofler
D. 28 Februar (kun take away): Bygotto, persillepesto, vesterhavsost, stegeflæsk

Marts
D. 1 (kun take away): Bygotto, persillepesto, vesterhavsost, stegeflæsk
D. 2-3: Svinemørbrad a la creme, kartofler, surt
D. 4-5-6: Biksemad, spejlæg, bearnaisesauce
D. 7-8 (kun take away): Bøf Bourguignon
D. 9-10: Chicken tikka masala
D. 11-12-13: Skipperlabskovs
D. 14-15 (kun take away): Hakkebøf, pomme sautee, ærter, bearnaise
D.16-17: Coq au vin
D. 18-19-20: Stegt flæsk
D. 21-22 (kun take away): Fish and chips
D. 23-24: Wienerschnitzel
D. 25-26-27: Hjemmelavet pita med kylling, serveres med fritter og aioli
D. 28-29 (kun take away): Flæskestegsburger, rødkål, syltede agurker, aioli
D. 30-31: Bao med braiseret gris, barbeque, kål, gulerod, forårsløg, sesam, dresssing
D. 2-3: Svinemørbrad a la creme, kartofler, surt
D. 4-5-6: Biksemad, spejlæg, bearnaisesauce
D. 7-8 (kun take away): Bøf Bourguignon
D. 9-10: Chicken tikka masala
D. 11-12-13: Skipperlabskovs
D. 14-15 (kun take away): Hakkebøf, pomme sautee, ærter, bearnaise
D.16-17: Coq au vin
D. 18-19-20: Stegt flæsk
D. 21-22 (kun take away): Fish and chips
D. 23-24: Wienerschnitzel
D. 25-26-27: Hjemmelavet pita med kylling, serveres med fritter og aioli
D. 28-29 (kun take away): Flæskestegsburger, rødkål, syltede agurker, aioli
D. 30-31: Bao med braiseret gris, barbeque, kål, gulerod, forårsløg, sesam, dresssing
