Dagens ret

Dagens ret

Januar & Februar

D. 21-22-23 Januar: Stegt flæsk med kartofler, persillesovs, rødbeder

D. 24-25 Januar: (kun take away): Fish and chips

D. 26-27 Januar: Pariserbøf

D. 28-29-30 Januar: Wienerschnitzel med kartofler, ærter, dreng, smørsauce

D. 31 Januar – 1 Februar (kun take away): Bøfsandwich

D. 2-3 Februar: Coq au vin

D. 4-5-6 Februar: Rød karry med kylling og ris

D. 7-8 Februar (kun take away): Tarteletter

D. 9-10 Februar: Brændende kærlighed

D. 11-12-13 Februar: Chili con carne

D. 14-15 Februar (kun take away): Mulligatawny (OBS! d. 14 kører vi ikke dagens ret på grund af valentinsdag)

D. 16-17 Februar: Wienerschnitzel som den anden

D. 18-19-20 Februar: Burger, med fritter

D. 21-22 Februar (kun take away): Lasagne med råkostsalat og surdejsbrød

D. 23-24 Februar: Gammeldags oksesteg, kartofler, sauce med tyttebær og waldorfsalat

D. 25-26-27 Februar: Kyllingefrikasse, ærter, gulerødde og små kartofler

D. 28 Februar (kun take away): Bygotto, persillepesto, vesterhavsost, stegeflæsk

Marts

D. 1 (kun take away): Bygotto, persillepesto, vesterhavsost, stegeflæsk

D. 2-3: Svinemørbrad a la creme, kartofler, surt

D. 4-5-6: Biksemad, spejlæg, bearnaisesauce

D. 7-8 (kun take away): Bøf Bourguignon

D. 9-10: Chicken tikka masala

D. 11-12-13: Skipperlabskovs

D. 14-15 (kun take away): Hakkebøf, pomme sautee, ærter, bearnaise

D.16-17: Coq au vin

D. 18-19-20: Stegt flæsk

D. 21-22 (kun take away): Fish and chips

D. 23-24: Wienerschnitzel

D. 25-26-27: Hjemmelavet pita med kylling, serveres med fritter og aioli

D. 28-29 (kun take away): Flæskestegsburger, rødkål, syltede agurker, aioli

D. 30-31: Bao med braiseret gris, barbeque, kål, gulerod, forårsløg, sesam, dresssing

Dagens ret – TILBUD I JANUAR & FEBRUAR

Søndag – Torsdag kl. 11.00 – 20.00
Som take away alle ugens dage

I restauranten

100,-
Børn under 10 år
50,-

Take away

100,-
Børn under 10 år
50,-