I EGÅ TÆT PÅ AARHUS
Dagens ret

April
D. 1-2-3
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler & rødbeder
D. 4-5 (kun take away)
Herregårdsbøf med ærter, kartofler & bearnaise
D. 6-7
Pasta med laks, pesto, tomat og parmesan
D. 8-9-10
Kyllingeburger med pommes og aioli
D. 11-12 (kun take away)
Frikadeller med rødkål og kartoffelsalat
D. 13-14
Wienerschnitzel
D. 15-16-17
Pariserbøf
D. 18-19
Hakkebøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce
D. 20-21
Osso Buco, kartoffelmos, tomatsauce og grøntsager
D. 22-23-24
Bagt laks, grillet grønt, kartoffelkompot, sauce blanquette
D. 25-26 (kun take away)
Fish and chips
D. 27-28
Quiche med bacon, porrer, pesto, tomat, serveres med salat med vinaigrette
D. 29-30-1
Brændende kærlighed, bacon, ærter, svampe og syltede rødbeder
Stegt flæsk med persillesovs, kartofler & rødbeder
D. 4-5 (kun take away)
Herregårdsbøf med ærter, kartofler & bearnaise
D. 6-7
Pasta med laks, pesto, tomat og parmesan
D. 8-9-10
Kyllingeburger med pommes og aioli
D. 11-12 (kun take away)
Frikadeller med rødkål og kartoffelsalat
D. 13-14
Wienerschnitzel
D. 15-16-17
Pariserbøf
D. 18-19
Hakkebøf med bløde løg, surt, kartofler og sauce
D. 20-21
Osso Buco, kartoffelmos, tomatsauce og grøntsager
D. 22-23-24
Bagt laks, grillet grønt, kartoffelkompot, sauce blanquette
D. 25-26 (kun take away)
Fish and chips
D. 27-28
Quiche med bacon, porrer, pesto, tomat, serveres med salat med vinaigrette
D. 29-30-1
Brændende kærlighed, bacon, ærter, svampe og syltede rødbeder
